Monday, January 17, 2011

How To Get Away With Fake Community Service Hours

influence, the pies for the MT Challenge and an announcement ... A soufflé

Before starting I must tell you that Friday nights are like a walking corpse. I have a high fever that makes you take two paracetamol per day by 1000 that will ensure a daily sauna and a night-the kind that you wake up and think you are in a bathtub and not in your bed (I hate paracetamol) everywhere pain, cough and as if that were not enough flu yesterday decided to even going to bother my stomach.
It follows that I can be just the PC (I just turn my head) and what you are reading has been dictated by me lying on the couch and beat on the keyboard from the guinea pig (which is helping me and short of you will know more about "guinea pig-assistant ";-)). So please excuse for today (I hope that tomorrow will be better) I'm not very present in your blog.

Now for the recipe prepared. I will be brief and concise (for once you say ... ;-))
premise that necessarily means a cabbage (also quite grande) ha fatto trionfalmente il suo ingresso nel mio frigo per la prima volta proprio in occasione dell’ MT Challenge di gennaio sperando che ne uscirà per fare una figura altrettanto trionfale; che non ho mai mangiato degli involtini di verza e mia madre nemmeno me li aveva mai cucinati; che è un piatto che ho sentito nominare mille volte ma che non mi aveva mai ispirato più di tanto.
Però in fondo in fondo non ero poi così sprovveduta.
Tempo fa infatti nella pausa pranzo al lavoro una mia collega, ha estratto dalla sua porta pranzo un contenitore con dentro tre involtini di verza. Vedendo che ne assaggia uno freddo, esclamo:“Ale, ma non li scaldi(in ufficio abbiamo uno Sfornatutto Delonghi that in ten minutes he can make it less sad the classic lunch away from home that I use 5 days over 7 )?!?". "Yes now you heat them, but little, because these are also good cold." "And with what you made?". And go to the Ale tells me the whole recipe ... Since that day, the recipe has been laid on the back burner of my memory, but at the MT Challenge has lit the lamp and the tray of memory is reopened.
When I read that in fact the subject of the challenge in January decided by the MT dear Mapi The blog of Apple Pie Pie Mary winner della sfida di novembre erano gli involtini di verza, mi è tornata alla mente la ricetta dell’Ale.
Visto che lei li mangiava di gran gusto e anche freddi li ho fatti in base alla sua ricetta apportando però delle modifiche agli ingredienti(l'interno dei miei è molto simile ad un polpettone) e modificando la forma(i suoi erano degli involtini, io ho fatto degli sformatini). 
Vi assicuro che sono ottimi e possono essere consumati sia caldi che freddi.
Con questi sformatini venerdì scorso ho fatto prendere un giorno di ferie al mio amato fornetto e possono essere considerati un’idea per un pranzo in ufficio in mancanza di fornetti&co.


loaf cabbage in the panna cotta style
Serves 6 pies:
  • 12 cabbage leaves
  • 250 grams of ground beef
  • 100 g (2 sausages), pork sausage
  • 2 eggs 2 medium potatoes (200 gr)
  • Sale

pepper For the sauce
  • 1 clove garlic
  • 12 tablespoons tomato paste
  • Oil evo
  • Salt 2 tablespoons pitted green olives

procedure
Fill a pot with water, place the potatoes in their skins previously rinse and cook them until they are read.
Drain, peel and mash with a masher.
Clean the cabbage and discard outer ones harder.
Bring to boil a pot with water and burn the cabbage leaves are soft and when you retrieve them with a slotted spoon.
drain them on a clean cloth and clothe 6 molds panna cotta or crème caramel portion of aluminum, with two leaves of cabbage each, which will spill over outside.
Remove the skin and crumble the sausage in a frying pan. Place the pan over medium heat and toast sausages without adding fat (the one that pops out from the sausage will be enough) and when the sausages are cooked also add the ground beef and cook for a few minutes.
Allow to cool and add the mashed potatoes, eggs, il sale fino e il pepe. Mescolare per ottenere un composto omogeneo.
Riempire gli stampini con questo composto pressando per renderlo compatto, chiudere ciascuno stampino ripiegando all'interno la parte debordante della verza.
Accendere il forno a 200° e mettervi all’interno una teglia con acqua tiepida.
Quando il forno sarà a temperatura mettere gli stampini nella teglia (l’acqua in essa contenuta dovrà coprire gli stampini per due terzi).
Far cuocere per circa 30 minuti.

A parte preparare la salsa facendo soffriggere uno spicchio d’aglio intero con poco olio.
Quando l’aglio sarà biondo toglierlo e unirvi il passato di pomodoro e salare.
Far cuocere per alcuni minuti e quasi a fine cottura unire le olive verdi ridotte a rondelle.
Sformare gli stampini e servire con la salsa.

   
Before leaving I would like to inform you that the end of my contest organized with Lucy's blog you cook it has been postponed to February 15. Look forward to your recipes and remember the four winners, in addition to the day that we spend together at the Lombardi Store , there will be some great prizes from Lombardi Store.

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